Mancare de vinete si dovleac

de anca_rm in Mancaruri de post, 1 Aug 2013 | 7946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovleac
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • marar verde
  • rosie si suc de rosie sau putin bulion
  • 2-3 linguri ulei ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de vinete si dovleac:

Spalam si curatam legumele .

Ceapa o taiem si o calim in putin ulei. Cand este transparenta adaugam ardeiul , vanata (eu nu o curat de coaja , doar o spal bine) si dovleacul. Asezonam cu sare si piper,adaugam rosia fara coaja taiata in cubulete si putin bulion daca va place  si lasam sa fiarba pana se inmoaie toate legumele  . La final punem marurl verde tocat marunt .

Este foarte buna calda , dar si rece

Se poate manca alaturi de orez , cartofi sau orice alceva doriti

Eu o mananc pe paine :)

TIPS-URI

1

mancare de post

2

mancaruri din legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete si dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de pastai galbene