Mancarica cu carne de pasare si cartofi

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2010 | 6777 vizualizari

 

O tocanita simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe sau spate de pasare
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • o ceasca de bulion
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru
  • curry, sare, piper boabe
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu carne de pasare si cartofi:

   Se fierbe carnea in apa cu putina sare, avand grija sa adunam spuma formata la fierbere.

   Intr-o cratita se caleste ceapa tocata fideluta, in 3-4 linguri ulei de masline si o ceasca de apa.

Se adauga supa ramasa de la fierberea carnii, cartofii taiati felii potrivite , apoi bulionul si condimentele.

Se lasa la fiert pana intra furculita in cartofi si adaugam carnea fiarta  si usturoiul feliat, lasand inca 10 minute pe foc.

  Oprim focul si presaram marar verde, tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu carne de pasare si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

08.05.2010, 23:37

mie ina eu vreau ela si-a facut plinu azi mi-a lasat mie tot si am si 5 furculite vrei?

Ina 1

09.05.2010, 08:58

cu multa placere, medioto

Ina 1

09.05.2010, 09:00

Nadina, si 5 linguri sunt bune. Esti o draguta , multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman