Mancarica cu pastai

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 12 Oct 2014 | 3148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pastai
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras
  • 3 carnati proaspeti
  • 4-5 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper
  • knorr
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu pastai:

Pastaile se spala si se rup capetele. 

Carnatii ii feliem rondele si ii prajim in ulei incins . Cand sunt gata ii scoatem pe o farfurie si acoperim pentru a-i mentine calzi.

Ceapa o curatam,o spalam si o taiem julienne . Ardeiul gras il taiem in doua , eliminam cotorul,semintele si nervurile si il taiem fasii subtiri . 

Punem o tigaie cu putin ulei la incins,adaugam ceapa impreuna cu ardeiul si lasam sa se caleasca la foc potrivit . 

Adaugam apoi pastaile ,amestecam,punem sare,piper dupa gust si adaugam putina apa . Lasam sa fiarba la foc mic .

Cand pastaile au fiert , punem sucul de rosii ,knorr si amestecam lasand la foc potrivit inca 10 minute . 

La final adaugam carnatii la tigaia cu pastai,amestecam si servim. 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu pastai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

- Andreea - 1

13.10.2014, 15:34

Roxana

mihaelar63 1

13.12.2017, 09:23

- Andreea - 1

16.12.2017, 10:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pappardelle cu ragu de iepure