Mancarica de ardei cu pipote

de vero_closca in Pui, 19 Sep 2010 | 6446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote
  • 1 kg ardei kapia sau gogosar
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 linguri ulei
  • 500 ml supa de pui sau legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ardei cu pipote:

se curata legumele si pipotele.

se spala si se usuca.

intr-o craticioara se pune ceapa tocata marunt sa se caleasca in ulei si cand devine sticloasa se adauga pipotele.

se calesc impreuna pana scade sosul pe care il lasa pipotele apoi se adauga ardeiul taiat julian.

se stinge cu supa de pui ,se potriveste gustul de sare si piper,se presara si putin cimbru si se lasa pe foc pana scade putin.

servesti cu piure de cartofi sau mamaliguta...sau asa,simplu...cu paine calda.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ardei cu pipote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

nadina73 1

19.09.2010, 23:04

super buna ,eu mai fac cu pipote de curcannebunie nu alta sant mai mari si mai carnoasesuper bune papa de la tine o portie si las

vero_closca 1

19.09.2010, 23:05

si eu nu gatisem demult pipote...si cum acum e sezonul ardeiului kapia...a rezultat aceasta mancarica! poftiti, va rog la o portie!

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in vas roman pe pat de legume