MANCARICA DE DOVLECEI

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2015 | 4241 vizualizari

 

Sa ne jucam cu vitaminele din gradina!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 1 ceapa alba, mare
  • 5 catei de usturoi
  • rosii cuburi in suc propriu
  • marar verde tocat
  • 2 lg ulei
  • piper mix
  • sare
  • 2 cani de apa
  • 2 lg branza telemea maturata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MANCARICA DE DOVLECEI:

Dovlecelul il cureti de coaja si seminte, apoi il tai cuburi.
Ceapa si usturoiul le toci marunt si le calesti putin in uleiul fierbinte. Adaugi dovlecelul si presari sare si piperul macinat. Torni apa si lasi sa fiarba la foc mic 45 minute.

Dupa ce a scazut adaugi rosiile cuburi , mararul tocat si putina sare daca este nevoie si mai lasi 5 min la foc mic, amestecand in continuu.

Servesti imediat cu branza telemea rasa. Pofta buna!

TIPS-URI

1

legume

Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARICA DE DOVLECEI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv spirale cu branza si masline