Mancarica de ghebe

de vero_closca in Mancaruri de post, 20 Oct 2010 | 10103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ghebe
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 cescuta supa de legume
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ghebe:

se curata si se spala ghebele si ceapa.

ceapa se toaca marunt si se pune sa se caleasca in ulei.cand devine sticloasa se adauga ghebele si se lasa pe foc pana scade toata zeama pe care o lasa apoi se adauga pasta de tomate diluata cu supa de legume,sare si piper.

se mai lasa pe foc mic aproximativ 5 minute.

se serveste fierbinte cu piure sau mamaliguta,presarata cu patrunjel verde.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]