Mancarica de pastai

de Lorra in Mancaruri de post, 23 Aug 2014 | 9716 vizualizari

 

Nimic mai simplu :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. pastai
  • o ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb sec
  • marar
  • sare si ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pastai:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei, cand este gata se adauga vinul si pastaile (congelate le-am avut) si se lasa sa fiarba inabusit timp de 15-20 min.

Cand sunt gata se adauga mararul tocat marunt si usturoiul pisat, apoi se potriveste de sare.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole pastai