Mancarica de praz, masline si carne

de ANCA in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2009 | 13717 vizualizari

COMENTARII (10)

Oana 1

17.10.2009, 19:41

Ia sa mai fac si eu...arata f. bine si n-am mai facut de multicel...

liana_geicu 1

22.10.2009, 10:35

Am facut si eu aseara si a fost foarte buna! A avut succes!

ANCA 1

22.10.2009, 12:21

hihi, n-avea cum altfel, Liana!

Miha 1

22.10.2009, 12:34

Foarte bine arata. Saru-mana pentru masa!

liana_geicu 1

22.10.2009, 21:08

Azi deja nu mai este mancarica si am primit cerere sa mai fac!

ANCA 1

22.10.2009, 21:50

am spus eu ca e mancarica de lins pe bot dupa!

luminita20_2006 1

23.10.2009, 11:42

super....arata bestial

ANCA 1

23.10.2009, 14:46

multumesc, Lumi

buterfly 1

06.04.2011, 15:03

buna..daca nu pun vin are ceva?ca vreau sa ii dai si fetitei mele.. ..astept raspuns..merci

ANCA 1

07.04.2011, 16:08

fara probleme poti sa pui sau nu vin! vinul da doar savoare, alcoolul se evapora la prepararea termica .. eu ii dau puiului meu, are 3 ani

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai