Marinata de miel

de violeta30 in Oaie, 10 Apr 2015 | 4845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coasta si pulpa de miel
  • condimente pentru mititei de la Cosmin
  • condimente pentru carne de miel de la Cosmin
  • delikat
  • piper
  • bere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinata de miel:

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel e portionam in bucati mai mici.

Intr-un vas amestecam condimentele cu delikat si piper. Pregatim un vas cu capac si incepem operatiunea de condimentare, luam fiecare bucata de carne si presaram amestecul de condimente peste carne si o framantam in palme, apoi o asezam in vas. Procedam cu fiecare bucata de carne la fel. Dupa ce am asezat carnea in vas vom stropi cu bere, dar sa nu pluteasca carnea in bere. Punem la frigider.

Dupa cateva ore le vom rascoli din nou pentru a se imbina aromele cu carnea si cu berea. E de preferat sa fie pusa la marinat cu cel putin o zi sau doua pentru a se fragezi sau a se aroma bine.

Eu am amestecat acum in carne si nu va spun ce arome are...

Nu prefer vinul pentru marinata pentru ca i se impregneaza prea puternic aroma. Mi se pare cam "imbatata" :) Berea nu schimba deloc gustul, ba din contra, carnea isi pastreaza aroma de carne si devine frageda.

Aceleasi ingrediente le folosesc si la alte tipuri de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]