Mazare boabe cu pulpe de pui

de mihaelaradu in Pui, 3 Aug 2011 | 9033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare boabe sau o punga de mazare (congelata/proaspata)
  • 3-4 ciocanele de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica (dupa preferinta, eu nu am pus acum deloc)
  • 1 ardei
  • 3-4 linguri bulion sau pasta de rosii
  • 1 lingura faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare boabe cu pulpe de pui:

Pulpele se spala bine. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ardeiul se taie cubulete.

Intr-o cratita, calim legumele intr-o lingura de ulei. Adaugam pulpele pe care le lasam la calit 2-3 minute. Stingem cu apa rece, atat cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba pt 10 min.

Mazarea spalata se adauga peste pulpele aproape fierte. Se mai fierb impreuna 10-15 minute (pana carnea se desprinde de pe os). 

Pregatim rantasul/ ingrosala: 1 lingura de faina se freaca bine cu bulionul (sa nu se faca cocoloase). Adaugam si putina zeama de pe mazare ca sa aducem sosul la aceasi temperatura. Condimentam cu putina vegeta sau 1 cub knorr. Se mai lasa sa dea 2-3 clocote cu ingrosala.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare boabe cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

mihaelaradu 1

29.08.2011, 19:04

Multumesc fetelor Va astept pe toate la ceva bun in fiecare zi, dar s-a stricat aparatul foto (bata-l vina) si nu mai pot face pozici

Miha 1

08.11.2011, 09:47

La multi ani! Sa fii iubita!

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]