Mazare cu ceapa verde si rosii

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 10 Iun 2015 | 4353 vizualizari

 

Am profitat de mazarea proaspat culeasa din gradina si am zis sa fac o mancarica rapida.

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g mazare proaspata
  • cca 400 g carne de porc
  • 6 fire de ceapa verde
  • 1 conserva de 400 g cu rosii taiate cubulete
  • sare
  • piper
  • zahar
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu ceapa verde si rosii:

Pentru ca mazarea am fiert-o cu o seara inainte sa pun la congelator, am oprit si pentru mancarica, deci nu a durat foarte mult procesul de gatire. Mai intai am prajit carnea taiata bucatele, apoi am scos-o pe o farfurie. In uleiul in care am prajit carnea am pus la calit ceapa verde, am adaugat sare, piper si zahar, dupa gust. Cand s-a inmuiat ceapa, am adaugat rosiile din conserva, am lasat 10 min sa fiarba, apoi am adaugat mazarea si carnea.

Am adaugat 1/2 cana cu apa,am pus capacul peste cratita si am lasat la fiert,cu focul mic cca 20 min, sa se intrepatrunda aromele. La final adaugam mararul tocat marunt.Am servit cu salata de castraveti cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu ceapa verde si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]