Mazare cu ceapa verde si rosii

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 10 Iun 2015 | 4107 vizualizari

 

Am profitat de mazarea proaspat culeasa din gradina si am zis sa fac o mancarica rapida.

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g mazare proaspata
  • cca 400 g carne de porc
  • 6 fire de ceapa verde
  • 1 conserva de 400 g cu rosii taiate cubulete
  • sare
  • piper
  • zahar
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu ceapa verde si rosii:

Pentru ca mazarea am fiert-o cu o seara inainte sa pun la congelator, am oprit si pentru mancarica, deci nu a durat foarte mult procesul de gatire. Mai intai am prajit carnea taiata bucatele, apoi am scos-o pe o farfurie. In uleiul in care am prajit carnea am pus la calit ceapa verde, am adaugat sare, piper si zahar, dupa gust. Cand s-a inmuiat ceapa, am adaugat rosiile din conserva, am lasat 10 min sa fiarba, apoi am adaugat mazarea si carnea.

Am adaugat 1/2 cana cu apa,am pus capacul peste cratita si am lasat la fiert,cu focul mic cca 20 min, sa se intrepatrunda aromele. La final adaugam mararul tocat marunt.Am servit cu salata de castraveti cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu ceapa verde si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Arroz al horno