Mazare cu muschi de porc

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2011 | 6236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de porc
  • 1 punga mazare congelata
  • 4 cartofi
  • o ceapa
  • un morcov
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1 lingura tocana de legume
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu muschi de porc:

Taiem carnea bucati potrivite si le inabusim in 2-3 linguri de ulei.
Intre timp taiem ceapa si morcovul marunt, iar cartofii cubulete.
Dupa ce s-a innabusit acrnea, adaugam ceapa si morcovul si lasam pana se inmoaie, apoi adaugam si cartofii si mazarea si punem apa cat sa acopere.

Lasam pe foc pana fierbe.
Cand este aproape gata punem si tocana de legume.
La sfarsit condimentam dupa gust cu sare, piper, boia si asezonam cu marar tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]