Mazare cu pipote si inimi

de elebele in Pui, 26 Feb 2010 | 9456 vizualizari

 

Superrr gustoasa!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane mazare
  • 400g pipote si inimi
  • o ceapa
  • 2 linguri faina
  • o lingurita bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pipote si inimi:

Se spala bine pipotele si inimile si se pun la fiert (apa cat sa le cuprinda) cu putin ulei si sare; se spumuiesc bine. Intr-o oala separat se caleste ceapa si se pune mazarea spalata peste, la fiert;se adauga sare dupa gust si se lasa la fiert inabusit(acoperit cu capac). Cand sunt fierte pipotele si mazarea(dupa o ora aprox), se iau pipotele din apa in care au fiert si se adauga peste mazarea fiarta. Se mai lasa impreuna sa fiarba incet. Intr-o cana se pune un pic de apa rece in care se adauga bulionul si faina si se amesteca bine sa nu aiba cocoloase. Se varsa apoi continutul din cana peste mazarea care fierbe impreuna cu carnea. Se mai lasa putin la fiert ca sa fiarba si faina cu bulionul. Se da deoparte si se serveste cu muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu degete de pui