Mazare, praz si morcovi

de Panacris in Mancaruri de post, 3 Noi 2012 | 4924 vizualizari

 

O garnitura dulce si fina.

 

INGREDIENTE

  • mazare congelata 300 g,
  • praz 1 bucata,
  • morcov 1 bucata,
  • marar proaspat,
  • ulei de palmier,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare, praz si morcovi:

Prazul se curata, se taie rondele si se pune la inabusit in putin ulei de palmier si apa. Se adauga mazarea si morcovul taiat bucatale, se aduga apa cat sa acopere amestecul de legume. Se asezoneaza de sare, piper, boia si marar, lasandu-se la feirt la foc mic cca. 20 de minute, necoperit. Se serveste ca atare in zilele de post sau pe post de garnitura langa o ceafa de porc la gratar ( cum a fost in cazul nostru ;) )

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare, praz si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de vinete cu legume