Medalion de sturion in sos picant si legume

de abetina in Peste, 14 Dec 2018 | 7706 vizualizari

 

Rețete românești de suflet

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati medalion de sturion
  • 100 gr.pasta de tomate
  • 100 ml.zeama de ardei iuti
  • 10 gr,piper macinat
  • 10 gr.condimente de peste
  • 10 gr. usturoi pudra
  • 3 rosii
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 morcov
  • 2-3 ardei iuti
  • 1 legatura de ceapa verde 
  • 1 legatura de usturoi verde 
  • 1 adrei gras rosu
  • 5 foi de dafin
  • 1 lamaie
  • 100 ml.ulei
  • 1 lingura rasa sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de sturion in sos picant si legume:

Se spala pestele si se pune in tava in care am pus uleiul, adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul taiat marunt, pastarnacul si morcovul taiat rondele, ardeii iuti, ardeiul gras tocat marunt, foile de dafin si rosiile taiate felii.
Facem un sos din pasta de tomate.
Intr-un vas punem pasta de tomate si peste ea adaugam 100 ml. apa, sare, piperul macinat, condimentele de peste, usturoiul pudra, zeama de ardei iuti si omogenizam bine, apoi turnam compozitia in tava cu peste, ornam tava cu o lamaie taiata felii si dam tava la cuptor pentru circa o ora la foc potrivit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de sturion in sos picant si legume" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Merluza cu salsa de usturoi