Melcisori aperitiv cu carne tocata

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2019 | 2908 vizualizari

 

Melcisori gustosi din aluat foietaj si carne tocata. "Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri de ketchup
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori aperitiv cu carne tocata:

Intindem aluatul foietaj intr-o foaie subtire pe blatul de lucru presarat din abundenta cu faina.

Ungem aluatul cu ketchup.

Calim o ceapa si adaugam carnea tocata. Lasam 10 minute pe foc, pana cand carnea isi schimba culoarea si incepe sa se gateasca. Adaugam sare si piper.

Presaram carne peste foaia de aluat intinsa, apoi presaram jumatate din cantitatea de cascaval ras.

Rulam aluatul, taiem felii de aproximativ 1 cm si le punem in tava tapetata cu hartie de copt.

Coacem melcisorii la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 20 de minute. Imediat ce-i scoatem din cuptor, presaram deasupra lor cascavalul ramas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori aperitiv cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele de primavara