Melcisori cu ostropel de pui

de violeta30 in Pui, 25 Ian 2015 | 3891 vizualizari

 

M-am cam saturat de piure cu sos sau friptura cu cartofi prajiti si n-am dat gres cu alegerea facuta :))

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (superioara si inferioara)
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de smantana
  • 4 catei de usturoi mai maricei
  • 250 ml suc de rosii
  • o punga cu paste melcisori
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu ostropel de pui:

Se pun pulpele la prajit pe ambele parti si le vom lasa cu capacul deasupra pana se rumenesc, dar nu foarte mult. Intre timp punem pastele la fiert in apa cu sare. 

Dupa ce s-au rumenit pulpele se adauga sucul de rosii, lasam sa fiarba vreo 10 minute, potrivim de sare, punem usturoiul pe care l-am pisat ca pentru mujdei si in care adaugam smantana cu putina apa pana devine un sos mai lichid si rasturnam peste carne. Condimentam cu cimbru si piper, presaram marar dupa gust, lasam sa dea un clocot. Pastele fierte si scurse de apa le punem peste sos si amestecam ca sa se combine aromele. Oprim focul si punem capacul, lasam vreo 5 minute deoparte si amestecam apoi din nou. Se vor imbiba pastele cu ostropel, un deliciu !

Pofta mare !

TIPS-URI

1

se mai pot adauga ciuperci si masline (eu nu am avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui