Micul meu dejun cu ou tip Benedict

de cccris in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2010 | 3636 vizualizari

 

Rapid si hranitor

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine
  • 3 cani de apa
  • 1/3 lingurita otet
  • 1 ou
  • 1 cirnacior de oaie
  • 1 lingura smintina
  • porumb boabe
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Micul meu dejun cu ou tip Benedict:

Se pun apa si otetul la fiert. Se prajeste painea. Se da focul mic, se sparge oul si se lasa sa cada usor in apa. Se lasa sa se lege putin albusul si se poate da focul mai tare. Cind e fiert asa cum doriti, cu galbenusul moale sau tare, il scoateti usor cu o spumiera si il asezati delicat pe felia de paine. Adaugati smantana, porumbul, carnaciorul, sarea si piperul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Micul meu dejun cu ou tip Benedict" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac si porumb