Midii in sos de unt si vin cu ceapa si usturoi

de Bya Ralu in Peste, 22 Ian 2013 | 5957 vizualizari

 

Midiile sunt bune in orice combinatie,eu le ador!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de midii congelate
  • unt(50 g )
  • 1 ceapa alba mica
  • 3 catei de usturoi
  • praf de paella,boia dulce,piper,fulgi de chilli
  • vin alb
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos de unt si vin cu ceapa si usturoi:

Midiile se scot din timp din congelator si se lasa cateva ore sa se decongeleze.Intr-o tigaie wok se pune untul,usturoiul strivit,si midiile,cateva minute dupa care asezonam cu,condimentele de mai sus,si adaugam ceapa taiata feliute subtiri.Se stropeste cu vinul alb,iar cand sunt gata se pune mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos de unt si vin cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de dorada cu legume, mamaliga si mujdei de usturoi