Midii Saganaki

de rena in Fructe de mare, 6 Feb 2014 | 12265 vizualizari

 

Pentru cei care le place.... scufundariile

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.midii
  • o ceapa
  • 3 catei usturoi
  • sos de rosii
  • 100 gr feta sau telemea
  • sare, piper, oregano
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii Saganaki:

Dam ceapa si usturoiul pe razatoare.

Intr-o tigaie punem uleiul si le calim putin,apoi adaugam midiile lasam putin sa se prajeasca apoi turnam sosul de rosii si dam dupa gust sare si piper.

Le punem intr-un pirex adaugam feta sau telemeaua zdrobita si oregano pe deasupra.

Bagam la cuptor pentru 15-20 de min.

Servim cu orez si putin patrunjel taiat marunt.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii Saganaki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

alilianaa 1

06.02.2014, 17:52

delicioasa!

deyutzky 1

06.02.2014, 18:03

vreau si eu sa ma scufund dupa o portie)

rena 1

06.02.2014, 18:24

ok iti aduc costumul de scafandru

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]