Miez de lapte in chiftelute

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2012 | 4160 vizualizari

 

O provocare!

 

INGREDIENTE

  • carne tocata amestec vita si curcan 300 g.,
  • oua 2 bucati
  • faina 2 linguri
  • pesmet 2 linguri
  • sare aromata cu usturoi si mirodenii
  • ceapa verde 4 fire
  • boia de ardei dulce
  • miez de lapte Delaco
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte in chiftelute:

Carnea se amesteca energic cu ouale, faina, pesmetul, sarea aromata, boia de ardei dulce, ceapa verde tocata marunt. Miezul de lapte de la Delaco se imbraca cu compozitia de carne, se formeaza bilute, care se aseaza pe o tava tapetata cu foaie de pergament. Se presara putin ulei peste chiftelute si se introduc in cuptorul preincins cca. 20 de minute, la 200 grade.

Se servesc cu muraturi sau salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte in chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]