Miez de lapte in chiftelute

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2012 | 3684 vizualizari

 

O provocare!

 

INGREDIENTE

  • carne tocata amestec vita si curcan 300 g.,
  • oua 2 bucati
  • faina 2 linguri
  • pesmet 2 linguri
  • sare aromata cu usturoi si mirodenii
  • ceapa verde 4 fire
  • boia de ardei dulce
  • miez de lapte Delaco
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte in chiftelute:

Carnea se amesteca energic cu ouale, faina, pesmetul, sarea aromata, boia de ardei dulce, ceapa verde tocata marunt. Miezul de lapte de la Delaco se imbraca cu compozitia de carne, se formeaza bilute, care se aseaza pe o tava tapetata cu foaie de pergament. Se presara putin ulei peste chiftelute si se introduc in cuptorul preincins cca. 20 de minute, la 200 grade.

Se servesc cu muraturi sau salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte in chiftelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Panacris 1

25.04.2012, 17:47

Multumesc de aprecieri!

diaconta 1

25.04.2012, 20:36

prinsesem si eu ideea si ma intrebam cat de bun poate fi

Panacris 1

26.04.2012, 08:31

Confirm ca sunt delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartof si branza la cuptor