Mini bulz, cu telemea de capra si cascaval afumat Delaco

de AlexTeacher in Porc, 29 Dec 2015 | 4505 vizualizari

 

O bomba calorica extreeeeeem de buna ! 
Ca mai toate mancarurile romanesti care se respecta :))
Consumati cu moderatie, da dependenta ! 

 

INGREDIENTE

    • Carnaciori de bere – 200 g
    • Jumari – 100 g
    • Telemea de capra "Delaco"- 200 g
    • Oua – 12 buc
    • Mamaliga (fierbinte) mai moale – cca 1 kg
    • Ulei – 3-4 linguri
    • Cascaval afumat "Delaco" – 150 g
    • Smantana grasa – 200 g
    • Chives – 8-10 bete de decor
    • Sare, piper si boia dulce – dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini bulz, cu telemea de capra si cascaval afumat Delaco:

  • Taie carnaciorii si jumarii felii si prajeste-i in tigaie (fara ulei);

  • Folosind putin ulei, unge o forma de briose cu 12 buc;

  • Toarna putina mamaliga fierbinte in fiecare dintre locase si cu o lingura umezita in apa niveleaza totul;

  • Pune o lingura de carnaciori si jumari prajiti in fiecare dintre locase;

  • Acopera cu un alt strat subtire de mamaliga fierbinte;

  • Zdrobeste 100 g de telemea de oaie, da pe razatoare cascavalul, amesteca-le si pune-le deasupra;

  • Incinge cuptorul la 220 grade Celsius si lasa totul la gratinat pentru cateva minute;

  • Rastoarna-le pe fiecare pe farfurii individuale;

  • Zdrobeste si restul de telemea, amestec-o cu smantana si pune deasupra, pe fiecare in parte;

  • Prajeste ouale intr-o tigaie cu ulei si pune fiecare ou in parte deasupra;

  • Pune sare, piper, boia si chives tocat pe fiecare dintre ele;

    Pofta buna !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini bulz, cu telemea de capra si cascaval afumat Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Untura din osanza de porc, pentru fursecuri