Mini Calzone

de MotanLaOale in Pizza, 17 Dec 2015 | 12470 vizualizari

 

Am vazut pe site aceasta idee si mi-a placut. Se pot face de marimea care va avantajeaza. Eu le-am facut mai mari, ca ne place mult!

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 150g bacon cubulete
  • 150g cascaval Delaco
  • 70g ciuperci din conserva
  • 20 masline fara samburi
  • 10 rosii chery
  • pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Calzone:

Aluatul se face ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza"

Aluatul se imparte in bucati mai mici cam cat de mari vreti sa iasa mini calzonele.

Se intind cu mana pe blatul de lucru uns cu ulei sub forma de cerc.

Se unge cu pulpa de rosii pe toata suprafata, mai putin un centimetru de jur imprejur, pentru a se putea sigila la final.

Se presara oregano, piper si sare.

Se presara putin cascaval pe jumatate din suprafata si se pune baconul si ciupercile tot pe jumatate.

Rosiile si maslinele se taie in jumatate si se pun peste celelalte ingrediente.

Se presara cascaval ras pe toata suprafata.

Se pliaza partea goala peste cea plina si se sigileaza marginile cu o furculita.

Se fac la fel toatele si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute.

Cu cinci minute inainte, se scot din cuptor si se ung cu pulpa de rosii pentru culoare.

Se servesc calde, dar sunt bune si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Calzone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]