Mini tarte cu rosii

de Rahela Velicu in Mancaruri de post, 16 Mar 2016 | 3750 vizualizari

 

Mini tarte foarte - foarte gustoase, mai ales reci. Reteta o gasiti si pe site-ul meu.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj de 400 g
  • 5 rosii
  • sare
  • 1 lingurita busuioc
  • oregano
  • 10 g ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu rosii:

Rosiile se taie in bucati medii si se amesteca intr-un vas cu usturoiul tocat, busuiocul (de preferinta proaspat), oregano, sarea si uleiul.

Aluatul de foietaj se intinde putin cu sucitorul.

Aluatul de foietaj se taie in patrate mai mari, se pun cate 2-3 linguri din amestecul de rosii in fiecare „barcuta” de aluat, iar marginile se ridica usor sa nu curga din zeama de la rosii.

Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc aprox. 30 de minute sau pana cand se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute de post