irezistbili.....
Drojdia se amesteca cu sarea si zaharul pana devine lichida.
Adaugam apa calduta, faina si framantam un aluat elastic.
La final adaugam uleiul si framantam in continuare pana se deprinde aluatul de pe maini si de pe vasul in care il preparam.
Acoperim aluatul si il lasam la dospit in loc ferit de curenti pana isi dubleaza volumul. Eu l-am lasat o ora.
Amestecam branza de burduf cu telemeaua rasa si mararul tocat, adaugam o lingura de smantana sa devina amestecul de branzeturi mai cremos.
Dupa timpul de dospire scurs intindem aluatul pe masa de lucru infainata, decupam cu forma cercuri din aluat, la mijloc adaugam o lingurita amestec de branzeturi si strangem cu forma capetele aluatului, asa incat sa nu se scurga branza in timpul prajirii langosilor.
Lasam langosii gata formati la dospit pana epuizam intregul aluat, apoi punem intr-o craticioara uleiul la incins.
Prajim langosii pe ambele parti pana capata culaore aurie.
Ii scoatem pe hartie absorbanta, lasam sa se racoreasca putin, apoi servim.
Pofta buna!