Minipizza cu sunca si ciuperci

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 11235 vizualizari

 

Este o reteta super rapida pentru o gustare care merge foarte bine servita atat calda cat si rece pe care am vazut-o la televizor si am incercat-o si eu.

 

INGREDIENTE

  • foietaj de aluat frantuzesc,
  • o lingura de sos de rosii,
  •  100 grame de cascaval ras,
  • cateva felii de jambon,
  •  2 ciupercute champinion taiate cubulete marunte de tot,
  •  ierburi aromate in functie de preferinte.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipizza cu sunca si ciuperci:

  Peste foia de aluat ( eu am folosit din acela cumparat) punem un strat subtire de sos de rosii si presaram ierburi aromate.

 Presaram peste un strat de cascaval ras si punem sunca si ciupercile taiate marunt.

  Presaram putina sare si ierburi aromate si rulam incet pana obtinem un sul compact. Taiem rondele inguste de 1,5-2 cm si le asezam pe o tava cu hartie de copt.

  Se coace in cuptorul preincalzit, primele 5-10 minute la 220 de grade apoi scadem la 190 de grade si lasam inca 10 minute pana sunt rumenite usor. Eu coc mereu la jumatatea cuptorului cu o tava de protectie  la un nivel inferior, in felul acesta evitam sa se arda.Sunt excelente atat reci cat si calde si este o reteta foarte usor de realizat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minipizza cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui