Mititei de casa

de Madda in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2016 | 8850 vizualizari

 

O reteta numai buna atunci cand vrei sa faci ceva Bio si cand astepti cat mai multe persoane la masa. 
  

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne vita
  • 500 g carne porc
  • 40 g bicarbonat de sodiu
  • 10 g cimbru
  • 3-4 catei de usturoi
  • o ceapa
  • 100 ml apa sau bere
  • boia de ardei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mititei de casa:

Carnea se toaca, apoi se amesteca cu sare, piper si bicarbonat se framanta carnea. 

Ceapa se taie in bucatele mici si se se caleste, usturoiul il pisam bine.

Peste carne se adauga ceapa calita si cu usturoiul, condimentele si se framanta bine, cu apa sau bere, in asa fel incat toate ingredientele sa fie amestecate. 

Se da la frigider peste noapte. 

Se fac pe gratar sau in tigaie, dupa preferinte. 

Pofta Buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

30.01.2016, 22:23

faina reteta

Gicuta 1

01.02.2016, 08:57

Ce buni sunt!

Nicole1202 1

08.05.2017, 01:20

Mare atentie, aceasta reteta este total gresita!!!! 40g de bicarbonat???? Femeie esti tampita??? Vrei sa imbolnavesti oamenii??? La mici nu se pune decat 1-2 lingurite la 1-2 kg de carne, nu 40g!!!! Tu stii cat inseamna 40g??? Ar trebui sa fie verificate aceste retete inainte de a fi postate!! NU VA LUATI DUPA ACEASTA RETETA!!! 😱😱😱😱

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]