"Mlukhieh"-Supa de iuta cu pui-specific tarilor arabe

de Mihaela11_jo in Supe, 31 Mai 2011 | 8309 vizualizari

COMENTARII (20)

Mihaela11_jo 1

31.05.2011, 08:19

Pun pariu ca nu ati mai auzit de supa de iuta ( cu exceptia lui Azuz )
Si preprata cu crevete

MotanLaOale 1

31.05.2011, 08:38

buna buna si intradevar nu am auzit

lia maria 1

31.05.2011, 08:39

eu nu am auzit si nici nu am mancat asta e sigur dar la ce combinatii ai facut tu aici sant sigura ca e buna

Mihaela11_jo 1

31.05.2011, 08:46

In plus ca pana se fierbe mancarea poti sa impletesti un cos sau o poseta

Miha 1

31.05.2011, 09:24

Mai...eu de iuta am avut sa fie doar in tzoale si covoare In cratita n-am auzit. Dar omul cat traieste invata.

adry88 1

31.05.2011, 11:59

Lau 1

31.05.2011, 13:26

buna trebuie sa fie

Mihaela11_jo 1

31.05.2011, 13:52

Miha ( mi-ai adus aminte cu comentariul tau de Charlie Chaplin cand incerca sa manace o talpa de ghete )
Oricum in Egipt se consuma de cateva mii de ani bune si nu am auzit sa fi murit cineva dupa ce a mancat-o

Mihaela11_jo 1

31.05.2011, 13:52

Eduard
sufletista

mirela0911 1

31.05.2011, 19:04

foarte interesant si sigur e si bun

Mihaela11_jo 1

31.05.2011, 20:42

Mirela

mamaieelena 1

01.06.2011, 09:50

dupa descriere se pare ca este buna supa ca doar nalba la noi este folosita ca planta medicinala asa ca nu vad de ce nu ar fi buna

divainbucatarie 1

01.06.2011, 15:19

ionela2682 1

01.06.2011, 17:29

RuxyRux 1

01.06.2011, 17:32

De cateva zile buuune ma tot gandesc la mancarea asta....eu am mancat cu multa vreme in urma si am ramas impresionata de gustul deosebit de bun...aici nu se gaseste iar cei care au planta o aduc " de acasa" cum se spune...am vazut si cateva retete pe net zilele trecute... tu chiar ai pregatit-o cu clasa...felicitari inca o data

Mihaela11_jo 1

01.06.2011, 21:08

mamaieelena
cristina
ionela
ruxy multumesc; asa cum spui studentii o duc cu ei de acasa acolo unde invata; aici se face si o salata din mlukhieh uscata si se mai gateste si cu frunza intreaga , cu pui dezosat , mult usturoi si naut; e foarte buna

deyutzky 1

06.06.2011, 18:52

arata foarte bine imi place mult

Mihaela11_jo 1

06.06.2011, 21:19

Deyutzky

Doralinda 1

02.12.2012, 22:29

Da, arata bine! Dar depinde de la tara la tara. Versiunea mea e cum ai vazut din egipt si se numeste molokhia, dar eu nu gasesc aici frunze proaspete! La tine e usor in amann, dar tot e bine ca gasesc si congelata! Oricum, e foooaaaarte gustoasa!!

samira2 1

27.09.2013, 12:44

Este o mancare pe cat de gustoasa pe atat de sanatoasa,atat eu cat si membrii familiei o adoram..ce mai adaug eu in plus este zeama de la lamaie,inca odata felicitari pentru asa reteta deosebita,pupik.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste