Mocha cu scortisoara

de Mitinita in Cafea, 2 Ian 2011 | 4288 vizualizari

 

Anul acesta vreau sa incerc cat mai multe feluri de ceai si cafea.Am inceput cu ceva usor si simplu.

 

INGREDIENTE

  • 1 litru lapte 
  • 1 stick (bat???)de scortisoara 
  • 2 linguri de cacao 
  • 1 1/2 lingura zahar 
  • 1 lingura cafea ness
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mocha cu scortisoara:

Se pun toate ingredientele intr-o oala la foc mic si se amesteca. Se tine pe foc cam 10 minute. Pentru un extra kick se poate adauga niste whiskey,Bailey's,dar nu palinca!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mocha cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Mitinita 1

02.01.2011, 18:33

Vrea cineva si tarie sau fac simplu,fara? Curaj,ca si asa ne culcam imediat!

vanilla 1

04.01.2011, 11:49

trebuie sa fie fffffffffff aromata cafeluta ta!!!! ce s-ar potrivii niste biscuitei langa ea!!

Mitinita 1

04.01.2011, 13:42

vanilla,ai dreptate cu biscuitii!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Frappe