Moelleux au chocolat

de Oana in Prajituri, 14 Mai 2014 | 6686 vizualizari

 

Dupa ce am studiat ciocolatoasele lui Rux am facut si noi acest desert minunat, se topeste in gura si este absolut divin!

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt moale
  • 100 g zahar brun
  • o lingurita esenta de rom
  • 3 oua
  • 50 g faina
  • 2 ciocolate amarui (180 g)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Moelleux au chocolat:

Se mixeaza untul moale cu zaharul brun, apoi se adauga cate un ou intreg si se mixeaza in continuare. Mie mi s-a parut ca parca s-a taiat untul...nu era asa cremos...dar am pus in continuare ingredientele si a iesit perfect! Deci nu va speriati daca are o consistenta mai ciudata.

Am adaugat apoi ciocolata topita la abur, esenta de rom si apoi faina in doua transe, mixand usor sa se incorporeze bine. 

Am uns formele de ceramica cu unt si am pus compozitia in forme.

Cuptorul l-am pregatit la 210 g si am pus formele pentru 10 minute. Daca lasam 8 minute, cum a zis Rux, ieseau si mai cremoase inauntru, insa au fost perfecte si asa.

Extraordinare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux au chocolat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]