Morcovi rumeniti cu susan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2013 | 6074 vizualizari

 

Este prima data cand fac,reteta este din revista Avantaje.Vi recomand cu mare drag sunt foarte gustosi

 

INGREDIENTE

  • 500 g morcovi
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri seminte de susan
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morcovi rumeniti cu susan:

Morcovii se curata de coaja ,se taie fasii potrivite si se pun in apa cu sare intr-o craticioara.

Se lasa sa dea un clocot,se scot cu o strecuratoare si se pun intr-un vas termorezistent sau o tava tapetata cu hartie de copt.

Intr-un castronel punem uleiul,mierea,susanul si le amestecam.

Peste morcovi presaram condimentele,ii amestecam bine si punem amestecul de susan dupa care ii amestecam.

Se da la cuptor la 200 grade la semnul 6 pentru 40 minute pana cand se rumenesc.

TIPS-URI

1

se servesc ca garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Morcovi rumeniti cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat