Mousse cu capsuni si mascarpone

de Oana in Prajituri, 3 Iun 2010 | 12089 vizualizari

 

Un desert de sezon si rapid!

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 1 cutie de 250 g mascarpone
  • 80 g zahar fin
  • 125 ml apa
  • 1 plic gelatina granulata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse cu capsuni si mascarpone:

Zaharul se amesteca cu apa si se pune pe foc pana se topeste, amestecand mereu. Atentie, sa nu fiarba! Se adauga apoi gelatina si se amesteca pana se topeste si se lasa putin la racorit.

Intre timp se mixeaza capsunile la blender, apoi se adauga mascarpone si se omogenizeaza bine. Se toarna apoi siropul cu gelatina, amestecand tot cu blenderul. Se toarna in forme si se lasa la frigider peste noapte. Eu am pus si cateva felii de capsuni in fiecare cupa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse cu capsuni si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert rapid si crocant