Mozzarella cu roșii și rozmarin

de Pur_si_simplu_papa_bun in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2011 | 4024 vizualizari

 

Azi vă împărtășesc rețeta unui aperitiv atât de delicios, de vă lingeți toate degețelele și pe deasupra super simplu de făcut!

 

INGREDIENTE

  • • 1 bucată de mozzarella
  • • 2 roșii
  • • câteva măsline pentru ornat
  • • ulei de măsline
  • • piper, sare
  • • 2 ramuri de rozmarin sau busuioc proaspat (se poate folosi și varianta uscată a acestora)
  • • oregano uscat (opțional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella cu roșii și rozmarin:

Bucata de mozzarella și roșiile se feliază, se așează în două boluri alternând feliile de mozzarella și roșii, apoi se sarează si se piperează, se presară oregano uscat și se stopește cu ulei de măsline.

Înainte de servire se poate pune la cuptorul cu microunde pentru câteva secunde pentru a se înmuia puțin brânza, se presară măslinele și se servește cu pâine prăjită. Delicios!!!!

Să aveți poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella cu roșii și rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

jolygina 1

30.10.2011, 09:42

delicios

Pur_si_simplu_papa_bun 1

04.11.2011, 15:37

Nu am incercat dar sunt deschisa la incercari! Te cred si eu ca sunt delicioase!!

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 10:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu oua de prepelita si sunca ( jamon iberico)