Mozzarella de casa

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2011 | 22245 vizualizari

COMENTARII (30)

Miha 1

02.12.2011, 17:22

Faina ideea! Nu seamana cu mozzarella mai mult decat cu cascavalul?

Rocsi 1

02.12.2011, 17:32

bravo..chiar imi zicea cineva de o reteta de cascaval de casa dar era cu lapte,branza de vaca si margarina dar nu stiu cum se face

RuxyRux 1

02.12.2011, 17:41

Grozav!!!! Cred ca e o bunatate!...


http://sanatate.bzi.ro/14-beneficii-ale-zerului-2885

A nu se arunca zerul... Merita pastrat pentru beneficiile lui...

Criss 1

02.12.2011, 17:57

Super idee! Daca ai lapte adevarat ca ma indoiesc ca iese si cu cel din comert.

Denissa 1

02.12.2011, 17:59

foarte buna ideea de a face in casa.
la favorite

gaby_gabytza 1

02.12.2011, 18:29

foarte buuuuun

ionela2682 1

02.12.2011, 21:24

uite asa ceva chiar nu stiam..

alinutzika 1

02.12.2011, 21:44

miha, se poate sa semene..chiar stateam in cumpana ce denumire sa pun: cascaval sau mozarella...e ceva intre astea 2...))

alinutzika 1

02.12.2011, 21:48

rocsi, eu am si acea varianta, uita-te la celelate retete ale mele....am postat reteta in vara...

alinutzika 1

02.12.2011, 21:51

RuxyRux, foarte interesant articolul...chiar nu stiam. De acum nu o sa-l mai arunc.....Uite ca rectific si postarea. Pupici

alinutzika 1

02.12.2011, 21:56

Criss, eu am mare noroc cu soacra..ea imi tot da lapte proaspat de vaca...

alinutzika 1

02.12.2011, 21:56

Dena, multumesc!

alinutzika 1

02.12.2011, 21:57

Gabytza..multumesc!

alinutzika 1

02.12.2011, 21:58

Ionela, eu din nimereala pot sa spun ca am facut asa ceva....dar acea "nimereala", s-a prefacut in obisnuinta. Chiar maine vreau sa fac din nou.

MotanLaOale 1

02.12.2011, 23:04

interesant

Dana_Retetegg 1

02.12.2011, 23:05

foarte bun

Cris2711 1

02.12.2011, 23:42

Brindusa 1

02.12.2011, 23:55

ai folosit-o si la pizza? Se intinde ca mozzarella? Te intreb pentru ca eu am facut mozzarella de casa , dar cu cheg si nu cu zeama de lamaie. Aia cu cheag a iesit exact ca cea din comert, dar mult mai buna la gust. Ma intereseaza si metoda asta.

mihaelar63 1

03.12.2011, 01:38

Alinutzica esti tare
Poate ca nu am citit atent , nu e mai simplu sa strecori totul , in loc sa tot iai cu lingura ?
Crezi ca s-ar putea amesteca si cu condimente sau ierburi ?
Am mancat asa ceva la Oradea la Manastirea Sf. Cruci .

danakarin 1

03.12.2011, 04:38

cred ca faza aia cu lingura e importanta, si cind se face Mozzarella la ea acasa, adica in Italia, tot asa cumva se tot amesteca cu mana. deci cred ca Alinutzica are de fapt dreptate !! Interesant.... dar eu ma indoiesc amarnic ca am sa gasesc aici un lapte proaspat, netratat, care sa se si inchege... Dar imi place ideea.
Tu, Mihaela, ai putea incerca din lapte de bivolita daca aduce cineva la piata , asa e reteta originala, si e cel mai buna: mozzarella di bufala.

alinutzika 1

03.12.2011, 11:15

motan, multumesc!

alinutzika 1

03.12.2011, 11:16

danutza, criss...multumesc!

alinutzika 1

03.12.2011, 11:17

Brandusa, am folosit-o si la pizza.....se intinde, dar nu chiar atat de tare ca si mozzarella...de aceea nu am stiut cum s-o numesc: mozzarella sau cascaval, pt ca e ceva intre cele doua..un fel de combinatie..
Oricum, din cate stiu si zeama de lamaie are rolul sa lege laptele, cel putin la mine asta a facut.

alinutzika 1

03.12.2011, 11:21

Mihaela, cand faci branza de vaca o strecori prin panza sau tifon...la reteta aceasata trebuie sa o iei cu o spumiera foarte foarte deasa sau cu o strecuratoare fina. Asta ca sa o poti lua fara sa o faramitezi sau sa distrugi bulgarasii formati, ca s-ar putea sa nu se mai intinda dupa aceea.

alinutzika 1

03.12.2011, 11:21

danakarin, multumesc de ajutor..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu piept de pui