Musaca de cartofi

de Bucataria_Portocalie in Mancaruri cu carne, 18 Ian 2010 | 17209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • •1 kg carne tocata porc sau amestec
  • •1 kg cartofi
  • •1 ou
  • •200 ml suc rosii
  • •cascaval ras (optional)
  • •sare, piper usturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Inabusim carnea de porc in putin ulei si cand este aproape gata adaugam sucul de rosii. Condimentam cu sare, piper si 2, 3 catei de usturoi. Mai lasam cam 10 min la foc mic. Cand este gata si s-a racit compozitia punem un ou batut.

Curatam cartofii, ii taiem rondele si-i punem la prajit.

Intr-un vas de yena dupa ce-l ungem cu ulei punem un start de cartofi, un strat de carne si repetam operatiunea pana ni se termina compozitia, avand grija sa fie ultimul strat de cartofi. Optional punem deasupra cascaval ras. Daca nu folosim cascaval adaugam suc de rosii peste ultimul strat de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu pui - by Miha