Muschi de porc afumat

de Denissa in Porc, 24 Feb 2012 | 7770 vizualizari

 

Mi-am zis sa postez reteta asta pentru ca este inca racoare afara si se poate face.

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc
  • sare
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc afumat:

Muschiul de porc se curata de grasimea in exces. Se freaca bine cu sare si usturoi pisat bine. Se pune intr-un loc racoros sa stea 2 zile dupa care se afuma.

Este bun atat prajit in tigaie cat si pe gratar. Acompaniat bineinteles de o mamaliguta aburinda si muraturi puse asta-toamna.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]