Muschi de porc afumat

de Denissa in Porc, 24 Feb 2012 | 7355 vizualizari

 

Mi-am zis sa postez reteta asta pentru ca este inca racoare afara si se poate face.

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc
  • sare
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc afumat:

Muschiul de porc se curata de grasimea in exces. Se freaca bine cu sare si usturoi pisat bine. Se pune intr-un loc racoros sa stea 2 zile dupa care se afuma.

Este bun atat prajit in tigaie cat si pe gratar. Acompaniat bineinteles de o mamaliguta aburinda si muraturi puse asta-toamna.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc afumat