Muşchi de porc afumat cu legume la cuptor

de madi_marin in Porc, 1 Ian 2013 | 18129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muşchi afumat (de casă)
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • ardei copt (de la congelator)
  • 400 g mazăre
  • pastă de tomate
  • 1/2 gogoşar în oţet
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • verdeaţă
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchi de porc afumat cu legume la cuptor:

Se curăţă legumele şi se spală. Ceapa se toacă mărunt, iar morcovii rondele.

Într-un vas de cuptor se pune puţin ulei, apoi se pun toate legumele şi muşchiul tăiat felii subţiri.

Se presară cu sare şi piper, se adaugă apă cât să acopere ingredientele şi se dă vasul la cuptor .

Când totul e aproape gata se adaugă usturoiul tăiat, gogoşarul în oţet tăiat fâşii subţiri şi pasta de tomate şi se mai adaugă sare dacă este nevoie. Se presară verdeaţă tocată.

Mâncarea e bună şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchi de porc afumat cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Mușchiuleț de porc cu cartofi aromați cu rozmarin