Muschi de porc in vin rosu

de Alina26 in Porc, 13 Sep 2013 | 8222 vizualizari

 

Imi pare rau ca nu am avut o poza mai reusita..:(:(:(((......poate ca aspect nu arata prea bine,:( ...dar va garantez ca e foarte gustoasa si frageda. :)

 

INGREDIENTE

  • 1kg de muschi de porc
  • 500 ml vin rosu
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tulpina de telina alba/verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1 crenguta de salvie
  • 4 lg ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in vin rosu:

1.Am spalat carnea,am legat-o si am frecat-o cu sare si piper.

2.Am pus o oala la incins cu ulei de masline,am spalat si am taiat mai mare  legumele si le-am prajit.Cand s-au prajit,am pus carnea si am prajit-o pe toate partile.

3.Am adaugat vinul,am lasat 3 minute sa se evapore alcolul,apoi am lasat la foc mic,timp de doua ore.

4.Am scos carnea si am lasat ca vinul sa scada,dupa care legumele,le-am dat prin blander pana s-a format un sos.Am potrivit de sare.

5.Am taiat carnea felii si am servit cu sosul de vin rosu.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Daca credeti ca nu ajunge vinul,puteti adauga si un pahar de apa.

2

Puteti manca cu o garnitura de cartofi natur,sau cartofi la coptor,cu salata......cu ce va place mai mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

simona72 1

13.09.2013, 22:56

Muschiuletul de porc e cel mai bun!! Place!!!

Alina26 1

14.09.2013, 11:05

multumesc Simona!!!

laura_n 1

14.09.2013, 15:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel