Muschiulet de porc cu cartofi la cuptor

de ilinca_rox in Porc, 12 Ian 2014 | 9382 vizualizari

 

Incep cu o reteta usor de pregatit. Sunt timida. Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 100 g muschi de porc
  • sare
  • piper
  • branza
  • ulei
  • oregano
  • cimbru
  • vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu cartofi la cuptor:

Se spala si se pregaste carnea in bucatele potrivite. Apoi se condimenteaza cu sare, piper si verdeturi si se lasa 15 minute la macerat cu putin vin .

In acest timp se curata cartofii, se taie cubulete, se spala si se condimenteaza .

Se pregaste tava, se unge cu putin ulei, apoi se aranjeaza legumele si carnea.

Cuptorul se lasa 5 minute la incalzit, dupa care se pune tava la un nivel mediu.

Atentie: in tava se adauga si putina apa pentru a nu se lipi.

Dupa ce s-au rumenit bine se stropeste carnea cu putin vin si se mai lasa inca 3 minute la foc mic.

Se serveste cald cu branza rasa deasupra cartofilor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]