Muschiulet de porc cu sos de capere

de Brindusa in Porc, 30 Ian 2011 | 7103 vizualizari

 

In luna decembrie am castigat un concurs culinar. Ieri am primit cadoul, pe care mi l-am dorit de mult: un mojar de la Jamie Oliver. Prin urmare, azi a trebuit sa-l probez. Si a iesit sosul asta de capere.

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschiulet de porc
  • 300 ml vin alb
  • 4 cm ghimbir, taiat bucati
  • 4 catei de usturoi
  • 5 boabe de piper negru
  • 4 linguri de capere
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de capere:

Pune carnea la marinat in vin, ghimbir, usturoi si piper. Acoper-o cu folie de plastic si las-o minim 4 ore (sau peste noapte)
Incalzeste cuptorul la 200 C 
Scoate carnea din marinada si sareaz-o putin. Pune-o intr-o tavita si adauga 200 ml de zeama strecuarata de marinada
Coace in cuptor cam 1 ora, sau pana cand carnea e facuta
In timpul asta mixeaza caperele intr-un mojar sau cu furculita

Cand friptura e gata, toarna sosul format in tava, in piureul de capere si amesteca bine .
Serveste felii de carne cu sosul de capere

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Brindusa 1

30.01.2011, 20:09

Multumesc pentru aprecieri, doamnelor

LUK 1

30.01.2011, 21:06

felicitari pentru concurs..eu o singura data am mancat un sos cu capere si mi-a fost rau...poate nu era de la capere dar..de atunci mi e teama sa mai mananc...

mamaieelena 1

30.01.2011, 21:41

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu din carne de porc marinată