Muschiulet de porc cu verdeturi

de katty in Porc, 12 Noi 2014 | 6966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 legatura marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper mozaic macinat
  • 2 linguri ulei
  • 1 conserva rosii
  • 1 lingura boia iute
  • 1 lingurita zahar
  • 2 foi de dafin
  • 1/2 kg cartofi noi mai mici
  • 1 lingura ulei de masline
  • 20 gr unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu verdeturi:

Tocam mararul , patrunjelul  si usturoiul fin  si le amestecam cu sare , piper , mustar si ou .Omogenizam bine compozitia . 

Spalam muschiuletul , il curatam bine de piei , il tamponam cu servetele absorbante si il ''imbracam'' in amestecul de verdeturi .Asezam muschiul intr-o tava  , il stropim cu ulei si il dam la cuptor la foc potrivit ,pana crusta incepe sa se lege .

Mixam rosiile din conserva , le amestecam cu boiaua iute , sare , piper , zahar.Scoatem muschiul si turnam rosiile de jur imprejurul lui . Punem foile de dafin si dam tava la cuptor pana scade sosul .

Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa rece cu putina sare pentru 10 minute . Ii curatam  de coaja , ii taiem in jumatati sau ii lasam asa daca sunt mici si ii tragem intr-o tigaie pentru cateva minute in unt si ulei de masline .

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]