Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 24 Iul 2013 | 16323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de muschiulet de porc
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • 4-5 frunze de busuioc
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin rose
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor:

Muschiuletul de porc se clateste bine sub apa rece,se usuca pe niste prosoape de hartie.

Patrunjelul si busuiocul se toaca marunt,se pun intr-un castron impreuna cu uleiul de masline.

Muschiuletul de pune in castron,se unge pe ambele parti si se lasa la marinat in frigider 1 ora.

Se scoate si se pune in folie de aluminiu,impreuna cu uleiul ramas si verdeturile.Deasupra se pune morcovul taiat rondele si bucatele de usturoi.

Se impacheteaza si se pune la cuptor pentru 30-40 minute in vasul roman.

Se scoate folia de aluminiu si se lasa muschiuletul la rumenit.Il stropim cu vinul rose si mai bagam la cuptor pana se rumeneste carnea (dar sa nu se usuce).

Se serveste cu cartofi natur sau legume fierte si sos de mujdei de usturoi cu smanatana

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Bya Ralu 1

26.07.2013, 19:56

stefanvictor 1

27.07.2013, 19:45

Oauu, arata super nu vreau sa ma gandesc ce gust are.

Bya Ralu 1

27.07.2013, 20:20

multumesc,da are un gust super bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc la cuptor cu sos de smantana si bacon