Muschiulet de porc in sos de usturoi si cartofi

de ralu_ca in Porc, 18 Ian 2015 | 11203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschiulet porc afumat
  • 6-8 cartofi
  • sare
  • piper boabe
  • cimbru
  • 6 catei usturoi
  • 2-3 linguri pasta tomate
  • foi dafin
  • 2 linguri faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in sos de usturoi si cartofi:

Muschiuletul l-am taiat felii si l-am asezat in cratita cu 3 linguri ulei, pe care prajit pe ambele parti (cateva minute). Apoi am adaugat pasta de tomate, cartofii, sare, usturoiul taiat feliute si apa cat sa se acopere. Apoi faina am amestecat-o cu putina apa si am turnat peste sosul din cratita. Am amestecat usor si spre final am pus si piper, cimbru, foi dafin. Am lasat sa se fiarba bine totul si cand totul a fost gata am servit cu mare placere, alaturi de castraveciori in otet.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in sos de usturoi si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de praz, ciuperci si costita de porc afumata