Muschiulet de porc in vas Zepter

de Lorra in Porc, 29 Iul 2013 | 6089 vizualizari

 

Scurta descriere : savoare, aroma si bun gust !
Nu ma pot exprima in cuvinte, cat de fraged si gustos a iesit acest preparat in vasul Zepter.
Carnea si-a pastrat aroma, gustul si proprietatile nutritive, printr-un proces cat se poate de simplu de gatire.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. muschi de porc
  • sare
  • piper negru
  • boia de ardei
  • foi de dafin
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in vas Zepter:

Se pregateste carnea astfel : se felieaza muschiul si se cresteaza pe alocuri, apoi se condimenteaza si se aseaza felii de usturoi in santurile formate. Se adauga 2-3 foi de dafin si se tine la frigider pentru o ora.

Se pune vasul pe aragaz la foc mediu. Se tine cu capacul pus pana ce acul indicator al termometrului pleaca din zona galbena. Atunci se pune un strop de ulei cu care se unge baza vasului si se aseaza carnea.

Se lasa 2 min. dupa care se intoarce pe partea cealalta.

Se pune capacul si se mai tine 10 min. pe foc, dupa care se stinge focul si se lasa cu capacul pus pana cand acul termometrului coboara in zona galbena.

Se serveste alaturi de un piure de cartofi pufos, preparat cu unt si lapte, si o salata de varza, sau cu usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc cu ceapă preparată în vasul Zepter