Muschiulet de porc in vas Zepter

de Lorra in Porc, 29 Iul 2013 | 6225 vizualizari

 

Scurta descriere : savoare, aroma si bun gust !
Nu ma pot exprima in cuvinte, cat de fraged si gustos a iesit acest preparat in vasul Zepter.
Carnea si-a pastrat aroma, gustul si proprietatile nutritive, printr-un proces cat se poate de simplu de gatire.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. muschi de porc
  • sare
  • piper negru
  • boia de ardei
  • foi de dafin
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in vas Zepter:

Se pregateste carnea astfel : se felieaza muschiul si se cresteaza pe alocuri, apoi se condimenteaza si se aseaza felii de usturoi in santurile formate. Se adauga 2-3 foi de dafin si se tine la frigider pentru o ora.

Se pune vasul pe aragaz la foc mediu. Se tine cu capacul pus pana ce acul indicator al termometrului pleaca din zona galbena. Atunci se pune un strop de ulei cu care se unge baza vasului si se aseaza carnea.

Se lasa 2 min. dupa care se intoarce pe partea cealalta.

Se pune capacul si se mai tine 10 min. pe foc, dupa care se stinge focul si se lasa cu capacul pus pana cand acul termometrului coboara in zona galbena.

Se serveste alaturi de un piure de cartofi pufos, preparat cu unt si lapte, si o salata de varza, sau cu usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc cu ceapă preparată în vasul Zepter