Muschiulet de porc umplut

de Panacris in Porc, 10 Iun 2012 | 11686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschiulet de porc 1 bucata,
  • spanac 200 g.,
  • cascaval Delaco 100 g.,
  • jambon feliat 100g.,
  • gogosari in otet 4-5 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • ulei de masline,
  • vin rosu sec
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc umplut:

Muschiuletul se fileteaza si se bate pana devine uniform. Intre timp, spanacul, se curata, se spala si se poseaza in putin ulei de masline. Pe muschiulet, se aseaza fasiile de spanac, cascaval Delaco, feliat subtire, gogosarii si se ruleaza usor. Se asezoneaza de sare si piper, apoi se imbraca in felii de jambon, se aseaza muschiuletul intr/o tava, se stropeste cu putin ulei si se introduce in cuptorul preincins, cca. 10 de minute la foc puternic, neacoperit, apoi se reduce focul, se adauga vinul rosu, se acopera cu folie de aluminiu, si se mai lasa cca. 30 de minute la foc mic. Se serveste cu orice fel de garnitura, ca sa fiu in trend, am realizat o garnitura de mazare, morcovi, fasole verde si conopida. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

roxanabucataras 1

11.06.2012, 21:54

foarte tare!! bv

Roza29 1

15.08.2014, 18:45

si eu am facut de multe ori,tie ti-a iesit grozav!! bv!!!!!!

Panacris 1

17.08.2014, 18:12

Roza29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]