MUSCHIULET DE PORC UMPLUT CU HRIBI

de Retete_Haplea in Porc, 20 Apr 2015 | 3515 vizualizari

 

Pentru cei ce după zile de post la carne se întorc
Avem o recomandare:Hribi în mușchiuleț de porc

 

INGREDIENTE

2 bucati muschiulet de porc,

100 g hribi uscati,

2 cepe,

sare, piper,

boia dulce,

ulei de masline,

cimbru uscat

Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MUSCHIULET DE PORC UMPLUT CU HRIBI:

Punem hribii in apa clocotita pentru 3 minute. Ii scurgem, apoi ii lasam la hidratat in apa rece 30 min.
Calim ceapa cu un praf de sare.  Adaugam hribii.
Condimentam cu sare, piper si boia dulce. Lasam pana se fac.
Mixam acest amestec pana obtinem o pasta.

Taiem fiecare muschiulet de porc in trei, apoi gaurim prin interior cu ajutorul unui cutit .
Umplem fiecare bucata de muschiulet cu amestecul de hribi apoi ii masam cu ulei de masline si cimbru uscat.
Prajim pe fiecare fata cate 2 minute, apoi ii asezam intr-o tava termorezistenta.
Lasam la cuptor la 170 grade timp de 40 minute.
Am facut piure de cartofi ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHIULET DE PORC UMPLUT CU HRIBI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet