Napolitane cu crema de bomboane de lapte

de rodicamaria in Dulciuri, 11 Feb 2012 | 5870 vizualizari

 

O reteta veche ,antica si de demult !

 

INGREDIENTE

  • 300-350 g bomboane de lapte(Cipi Lapte drops-vezi poza)
  • 7 linguri lapte
  • 200 g(un pachet)unt
  • foi napolitane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de bomboane de lapte:

Bomboanele se pun la foc mic ,intr-o craticioara antiaderenta,cu laptele.Cand s-au topit se pune untul si se fierbe in continuare amestecand continuu.La inceput are aspect branzit dar amestecati in continuu la foc mic si dupa cateva minute se inglobeaza tot untul si devine o crema fina,omogena.

Fierbinte se intinde pe foaia de napolitana,pe partea cu romburi,cam 5 linguri pe o foaie,se pune alta foaie deasupra si tot asa.

Eu am mai avut doar 2 foi de napolitana.Am facut reteta pe jumatate.Am taiat cele doua foi in jumatate si crema a fost exact cat trebuia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de bomboane de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]