Naut cu ciuperci brune si sos de rosii

de oanapl in Mancaruri de legume, 22 Dec 2021 | 8142 vizualizari

 

Dacă postiți, vă invit să încercați această mâncărică delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • 250g ciuperci brune
  • O conservă de năut
  • ½ ardei capia
  • 200g sos de roșii
  • o lingură ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 1/2 linguriță zahăr brun (opțional)
  • pătrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu ciuperci brune si sos de rosii:

Se spală și se usucă ciupercile cu un prosop absorbant și se taie felii. Se pun la călit într-o tigaie, într-o lingură de ulei de măsline și se lasă să fiarbă la foc uite 2-3 minute. Se adaugă năutul clătit și ardeiul tăiat felii.
Se adaugă o căniță de apă și sosul de roșii și se lasă să fiarbă 10 minute. Se condimentează cu sare, piper proaspăt măcinat și se lasă să fiarbă până când scade apa și se formează un sos mai gros.

Se ia de pe foc și se adaugă pătrunjelul tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu ciuperci brune si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de dovlecei, cu ardei si rosii