Naut cu spanac si oua

de katty in Mancaruri de legume, 30 Ian 2018 | 5104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva naut
  • 200 gr spanac proaspat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • sare
  • piper mozaic macinat
  • boia iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu spanac si oua:

Curatam spanacul, il spalam si il scurgem, apoi il taiem fasii.

Intr-o tigaie (pe care o putem pune la cuptor), punem uleiul la foc mic si cand este incins, adaugam usturoiul tocat fin, apoi spanacul. Presaram putina sare, acoperim tigaia cu un capac si il lasam cateva minute, pana  incepe sa se inmoaie si sa se zeama. Dam jos, punem nautul scurs din conserva, piper mozaic proaspat macinat si boiaua.

Dam tigaia la  cuptor pentru cateva minute pana spanacul se inmoaie si apa a scazut.

Scoatem tigaia, facem doua adancituri si punem cate un ou. Presaram putina sare, piper peste ele. Dam tigaia  la cuptor pana ouale sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu spanac si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Falafel