Vazut pe site si incercat. Foarte buna!
Se unge o tava cu unt din abundenta si se presara cu cele 4 linguri de zahar pe toata suprafata.
Caisele se taie in jumatate, se scot samburii si se pun in tava lasand distanta intre ele, cu partea unde au fost samburii in jos.
Intr-un bol se mixeaza untul moale cu zaharul pana se face crema.
Se adauga galbenusurile si iaurtul si se mixeaza in continuare.
Faina se amesteca cu praful de copt si cacaoa cernuta si se toarna in bol continuand sa mixam.
Se adauga ciocolata rasa si albusurile spuma cu un praf de sare si se amesteca usor cu o spatula de sus in jos pana la omogenizare.
Se toarna amestecul in tava peste caise si se coace in cuptorul preancalzit 40-50 minute.
Se lasa sa se raceasca si se rastoarna din tava.
Se portioneaza si se tine in frigider.
Se serveste rece din frigider.
Pofta Buna!